Om oss

Oh la BLISS - Because YOUR BLISS matters 💜


Tankarna till att skapa oh la Bliss Jewelry tog sin start under början av 2021 då jag äntligen vågade följa min känsla och ta steget! Min kreativa ådra har följt mig genom alla år och har tagit sig olika uttryck och att den nu äntligen får leva ut genom smyckedesign känns på något sätt både självklart och magiskt. Det knyter ihop mitt grekiska ursprung, där min far med familj arbetar som juvelerare, vilket känns ärofyllt att få förmedla vidare, det sluter liksom cirkeln på ett fint sätt och symboliserar var jag kommer ifrån, vem jag är, vem jag vill vara och vill förmedla.

Uppkomsten till kollektionen var att jag ville skapa något som betyder mycket för mig och som jag även kan dela med mig av och genom det, förhoppningsvis kunna inspirera andra. Jag ser det som det bästa av två världar.

Namnet oh la BLISS har jag valt då det speglar innebörden av varumärket och kollektionens betydelse. Bliss står för lycka, som i sig är unik då vi definierar och finner lycka på olika sätt. 

Valet av min treklöver är för det första för att jag tycker att den är fantastiskt vacker i sin enkelhet. Att den symboliserar mål, vilja, ambition och viljan att uppnå något speglar hur jag ser på arbetet med mig själv och min självkänsla genom åren och som jag tror många kan känna igen sig i.

Min vision är att mina smycken skall förmedla din inre förmåga och att våga lita på ditt hjärta, att få dig att våga blomma ut och finna din inre lycka. Klövern skall påminna om att våga sätta din sanna känsla i främsta rummet och att tro på dig själv, att uppmärksamma hur mycket potential som finns inom dig. Då kommer du att nå full BLISS.

The Bliss Signature collection präglas av enkelhet och genuinitet. Alla smycken designas av mig och tillverkas för hand i min familjs studio på Rhodos, där vår juvelerare stolt arbetar fram varje smycke. Smyckena tillverkas i silver och guldpläterad silver med fokus på kvalitet. Tanken är att smyckena skall vara en del av dig och på så sätt kunna bäras varje dag, i såväl vardag som vid festligare tillfällen. 

Att ha fått utveckla denna kollektion har på vissa sätt varit en svår resa men har även gett mängder med lycka och endorfiner då den hjälpt mig vidare att blomma ut, att se styrkan och förmågan hos mig själv. Nu hoppas jag att den kan nå hela vägen fram till dig och att den kan hjälpa dig att se din inre styrka, potential och magi.Because YOUR BLISS matters,

Love Sofia